skip to Main Content

Har du brug for hjælp til haveprojektet i Randers?

Vi har base i Skanderborg, som ligger under en times kørsel fra Randers. Vi kan derfor nemt og hurtigt rykke ud, hvis du får brug for hjælp til stubfræsning i Randers eller de omkringliggende områder omkring byen, som f.eks. Dronningborg, Kristrup eller Tånum. Vi har alt det nødvendige udstyr, og så har vi vigtigst af alt den nødvendige viden og erfaring, så du får det mest tilfredsstillende resultat som muligt. Vi kan være behjælpelige med flere forskellige opgaver, såsom stubfræsning af træstubbe, fræsning af buske og bambus m.v.  Du kan se en oversigt over vores services og priser på vores hjemmeside, hvor vi har en altid opdateret og aktuel prisliste. Vi har valgt at basere vores priser på størrelse og mål af henholdsvis stub og busk. Det vil sige, at prisen afhænger af, hvor stor den pågældende træstub er i diameter, og hvor mange m2 busken dækker.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med den opgave, du står og mangler hjælp til, eller hvis du er i tvivl om pris eller lignende, er du altid velkommen til at tage kontakt. Vi kan fanges på både e-mail og via telefon, og ellers kan du benytte dig af kontaktformularen på vores hjemmeside.  

hvordan måles en stub

Vi tilbyder stubfræsning i Randers

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Man behøver ikke have en hel regnskov, for at man kan få brug for hjælp til stubfræsning i Randers, heller ikke selvom regnskoven nok er den mest kendte skov i byen. Randers er Danmarks 6. største by, og det betyder selvfølgelig, at der er rigtig mange huse og rigtig mange haver i byen. Er du en af de heldige ejere af disse haver, kan det være, du står over for et større projekt, hvor du vil have ryddet op i haven eller på anden måde ændret lidt på havens udseende og indhold – f.eks. ved at fælde træer og/eller buske. Det er noget, vi kan hjælpe dig med!

Back To Top