fbpx skip to Main Content

Som haveejer kender du helt sikkert til, at der er masser, der skal ordnes i haven i løbet af et år. Meget af det kan du selv stå for, som eksempelvis beskæring og fældning af træer. Men nogle af havens gøremål kan være indviklede for dig som haveejer. Det kan være, at du har været i gang med motorsaven, og der står en stub tilbage. Måske ønsker du at plante græs på stedet, men det kan du først gøre, når stubben og rødderne fra det gamle træ er fjernet. Det er her vi kan hjælpe dig hos Jyskstubfræsning. Vi tilbyder stubfræsning på Fyn og i hele Jylland. Herunder også stubfræsning i Herning.

Altid et velgjort arbejde med stubfræsning i Herning

Bor du i Herning eller omegn, kan du nemt kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har altid vores fokus på at give dig den bedste kvalitet, når vi laver vores arbejde. Ønsker du stubfræsning i Herning, skal du ikke gøre mere end at kontakte os. Så kommer vi med alt det udstyr, der skal bruges til at ordne din have. Tøv derfor ikke med at tage fat i os hos Jyskstubfræsning, hvis du har brug for hjælp til denne del af dit havearbejde.

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Back To Top