fbpx skip to Main Content

Hver sæson sine gøremål som haveejer. Hvis du har været i gang med at fælde træer i din have, så ved du, at det kan være svært at få bugt med stubbe og rødder. Men heldigvis behøver du ikke at gøre arbejdet selv. Vi kommer nemlig gerne og hjælper dig med stubfræsning i Viborg eller i resten af Jylland. Ja, endda også på Fyn, hvis du er bosiddende der. Vi rykker ud med alt vores udstyr, og inden for ingen tid er din have stubfri og klar til at blive plantet til med græs eller blomster.

Vi tilbyder stubfræsning i Viborg

Hos os i Jyskstubfræsning hænger effektivitet og kvalitet uløseligt sammen. Vi har mange års erfaring, så hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver altid professionel rådgivning, så du kan få lige den have, du drømmer om. Vi tilbyder vores service med stubfræsning på Fyn og i Jylland. Herunder også stubfræsning i Viborg. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vil du se vores priser, kan du gøre det her på siden. Har du en særlig udfordrende opgave, giver vi gerne et tilbud på det.

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Back To Top