fbpx skip to Main Content

Der kan være mange grunde til, at du pludselig står med behovet for professionel hjælp til træfældning. Måske du har et stort træ i din have, der skygger helt ind i stuen og tager både lys og den gode udsigt, eller måske der er gået råd i træet, eller du er træt af at skulle feje de mange blade fra træet sammen om efteråret? Det er der heldigvis råd for. Uanset hvad grunden er til, at du ønsker dit træ fældet, hjælper vi dig gerne med at fælde det. Det kan føles som en stor opgave at gå i gang med træfældning på egen hånd, så lad hellere os om opgaven. Vi er topprofessionelle og har mange års erfaring med os i bagagen, så vi ved, hvad vi har med at gøre.

Sådan gør vi

Når du kontakter os første gang og beskriver dit behov for os, aftaler vi sammen et møde, hvor vi kommer ud og ser nærmere på opgaven. Vi kan hurtigt se, hvad der skal gøres, og hvordan træfældningen kan foregå mest effektivt. Vi sørger for at finde den bedste løsning i samråd med dig, så du er helt tryg ved at sætte os i gang med arbejdet. Vi foretager altid træfældning på så skånsom en måde som overhovedet muligt, så du ikke skal bekymre dig om den omkringliggende beplantning eller eventuelle bygninger. Vi fjerner kun det, vi er blevet bedt om, og ingen opgave er os hverken for stor eller for lille.

Fra træ til rod med et professionelt resultat

Vi varetager hele processen fra træ til rod, og du skal tilmed ikke bekymre dig om det efterfølgende oprydningsarbejde. Det tager vi os nemlig også af som en del af vores service. Når træet er fældet, skærer vi det til brænde, så det er let at køre væk med eller eventuelt at tørre til senere brug. Der er ingen grund til selv at have besværet, og vi vil gerne sikre, at processen omkring træfældning bliver så behagelig for dig som overhovedet muligt.

fsi-d74-funkgesteuerte

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på træfældning

Har du behov for at få et eller flere træer fældet, og ønsker du en professionel og ikke mindst effektiv træfældning? Ring til os, og få et godt tilbud på en træfældning, der matcher dine ønsker. For os er det vigtigt, at alle kan få råd til sol og varme i stuen eller til at få fjernet et råddent træ fra grunden. Derfor tilbyder vi træfældning til rigtig gode priser. Giv os et kald allerede i dag, så vi hurtigt kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Du kan finde yderligere information herunder, eller du kan kontakte os med det samme på telefon 31313314 med din forespørgsel. Så tager vi sammen en snak om dine muligheder.

Back To Top